223
23.09.2021 Перевезення тварин за кордон

Перевезення тварин за кордон: як перевезти і що для цього потрібно Узяти з собою домашню тварину, їдучи в іншу країну, хочуть багато людей, але доведеться зіткнутися з деякими труднощами, які важко передбачити. Хоча це цілком досяжна мета. Звичайно, всі держави побоюються того, що тварини привезуть із собою інфекції, тому були посилені норми їх ввезення. Для..

ЧИТАТИ
214
13.09.2021 Як відправити дорогоцінні й напівкоштовні камені і метали за кордон

Відправлення дорогоцінних і напівкоштовних каменів за кордон регулюється митним законодавством України. Митне оформлення такого вантажу передбачене спеціальним документом, що визначає порядок пересилання дорогоцінних металів, напівкоштовних і дорогоцінних каменів. Поняття і оформлення перевезення дорогоцінних металів і каменів на митниці Під дорогоцінними каменями зазвичай законодавці мають на увазі мінерали, видобуті природним шляхом, а не створені штучно. Серед..

ЧИТАТИ
209
Перевезення тварин за кордон: як перевезти і що для цього потрібно

Узяти з собою домашню тварину, їдучи в іншу країну, хочуть багато людей, але доведеться зіткнутися з деякими труднощами, які важко передбачити. Хоча це цілком досяжна мета. Звичайно, всі держави побоюються того, що тварини привезуть із собою інфекції, тому були посилені норми їх ввезення. Для цього потрібно зробити кілька кроків. Вивчити вимоги країни У багатьох країнах..

ЧИТАТИ
208
03.04.2021 Відправити коносамент закордон

Коносамент (Bill of Lading) – документ, який засвідчує той факт, що вантаж був прийнятий морським перевізником. За його умовами, перевізник зобов’язується доставити вантаж у пункт призначення і передати його отримувачу. Перш ніж він відправиться морем у пункт призначення, між відправником і перевізником укладається договір, у якому вказуються різноманітні умови вантажоперевезення і спосіб, у який буде..

ЧИТАТИ
Дякуємо, що обрали нас!
Наш менеджер зв'яжеться з Вами! 😄